tiistai 19. tammikuuta 2016

Tervetuloa seuraamaan blogia



Hei kaikille!

Olemme toimintaterapeutit Essi ja Maiju. Olemme molemmat syntyperäisiä alajärveläisiä, ja olemme opiskelleet toimintaterapiaa Jyväskylän ammattikorkeakoulussa, (Maiju vuosina 2006-2009 ja Essi vuosina 2009-2012). Opintojen jälkeen Pohjanmaa, perhe, ystävät ja harrastukset ovat vetäneet molemmat takaisin synnyinseuduille. Toisiimme olemme tutustuneet ja ystävystyneet työskennellessämme samassa työpaikassa. Olemme molemmat haaveilleet oman yrityksen perustamisesta jo useamman vuoden ajan. Luonteeltamme olemme hyvin samanlaisia, ja työskentely toisen kanssa on aina ollut helppoa ja saumatonta. Syksyllä 2015 päätimmekin toteuttaa yhdessä haaveemme omasta yrityksestä.

Perustimme TerapiaMessi Oy:n lokakuussa 2015. Tilamme valmistuivat marraskuun aikana, ja juhlimme yrityksemme avajaisia 4.12.2015. Terapiatilamme sijaitsevat Alajärven keskustassa, osoitteessa Kauppakatu 7. Jokaiselle yritykselle on tärkeä löytää omiin tarkoituksiin sopiva tila, ja meilläkin yritystoiminnan suunnittelun ensimmäisiin asioihtin kuului sopivan tilan etsiminen. Alajärvellä oli vain muutama vapaa liiketila, joita kävimme katsomassa. Nykyinen tilamme olikin meille täysosuma. Tilat ovat katutasossa. Neliöitä on juuri sopivasti kahden terapeutin käyttöön. Yhteensä noin 80m2. Lisäksi vuokranantaja remontoi tilat tarkoituksiimme sopiviksi, ja tilat kokivat muodonmuutoksen lattiasta kattoon. Koko tila oli ennen yhtenäistä tilaa, ja nykyisen huonejärjestyksen suunnittelimme millimetripaperille erään aamupäivän aikana. Ystävämme, joka on ammatiltaan rakennusinsinööri, piirsi tiloista virallisen pohjapiirroksen suunnitelmamme perusteella. 

Tiloistamme löytyy viihtyisä odotustila, jonka yhteydessä on inva-wc. Terapiaa toteutetaan jumppasalissa ja toimisto/terapiatilassa. Lisäksi tiloissamme on keittiö, joka toimii pääsääntöisesti sosiaalitilanamme. Tarvittaessa keittiötä voidaan hyödyntää myös asiakkaiden terapioiden toteutuksessa. Tässä muutama kuva, joiden kautta pääset kurkistamaan tiloihimme.

Odotustila


Odotustilan yhteydessä oleva inva-wc

Jumppasali

Yhdistetty toimisto ja toinen terapiatila



Keittiö





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti